Grindsteds nye vinbutik: Wine N’ Fun er nu åben

Jens Sørensen og hustruen Pia har den seneste tid haft travlt med at blive klar til åbningen af Grindsteds nye vinbutik, Wine N’ Fun, på Vesterbrogade 1. Forleden var det så blevet tid til, at den tidligere slagtermester kunne åbne døren for første gang.

Det skriver JV.dk

De første, der dukkede op for at ønske parret tillykke med den nye butik og Jens’ nye tilværelse som selvstændig, var Jens Sørensens far, Ebbe Sørensen, og hans bonusmor, Inger Pedersen.

– Det er jo tiden, hvis han skal lave noget for sig selv. Jeg ser ikke så godt, men her er da flot, mente Ebbe Sørensen ifølge JV.dk

Jens Sørensen oplyser, at han har været spændt inden åbningen, men det har været gode følelser. Han lægger ikke skjul på, at det har været en stor beslutning at sige sit gode faste job op.

– Det kan gå hen og blive for hverdagsagtigt. Her kan jeg selv være med til at bestemme min hverdag og ikke mindst har jeg friheden ved at være selvstændig. Jeg ville ikke kunne tilgive mig selv, hvis jeg ikke havde gjort det, da jeg havde muligheden for det, siger Jens Sørensen til JV.dk.

Mere end blot en butik
Wine N’ Fun er, som navnet antyder, mere end blot en almindelig vinbutik med vine, øl og spiritus. Det er også en vinklub med vinsmagning og forskellige arrangementer og vinrejser til små privatejede vingårde, ligesom vinbønderne også kommer til butikken i Grindsted og fortæller om de forskellige vine. Åbningen af Wine N’ Fun i Grindsted sker i samarbejde med Søren Bækkelund Rasmussen i Brande, men det er Jens Sørensens egen butik. De to venner kommer til at arbejde sammen omkring indkøb af vin og ved forskellige arrangementer.

 

Kilde: JV.dk

Relateret Artikel