Aarhus får ny restaurant tæt på havet

Aarhus får endnu en restaurant. Den hedder Havnær og åbner i Ship-huset ved vandkanten i Aarhus den 16. juli. Bag Havnær står køkkenchef Daniel Wulff Justesen og restaurantchef Anne Mortensen. De satser på gastronomi, der læner sig op ad nordisk og fransk madkultur. Men med et tvist, skriver Horsens Folkeblad.

“Vores mad bliver ligetil. Og så alligevel ikke. Vi hører ikke til i nogen bestemt madkasse. For os kommer mad fra hjertet, og vi lader os inspirere af det, vi føler, oplever og ser. Og med vores placering på Aarhus Ø, har vi et naturligt fokus på råvarer fra havet,” siger Daniel Wulff Justesen til Horsens Folkeblad.

Visionen er at skabe gastronomiske måltider og oplevelser, hvor smagen er i fokus, og det innovative og visuelle er krydderiet. Indehaverne brænder for den bæredygtige tilgang og den gode historie.

Dette skal opleves både i indretningen og i brugen af mange små, unikke, lokale leverandører. Restaurant Havnær får plads til omkring 100 gæster. Det er allerede nu muligt at bestille bord på havnaer.dk. Her kan man også studere restaurantens menuer og vinkort.

Relateret Artikel