Alchemist kåret til Årets Restaurant 2020

Den danske Spiseguide, som siden 1978 har stået i spidsen for kåringen af Årets Restaurant, har nu hædret restauranten Alchemist på Refshaleøen i København 2020 som Årets Restaurant 2020, skriver Randers Amtsavis.

Køkkenchef og medejer på Alchemist Rasmus Munk, som stammer fra Randers. Ifølge Randers Amtsavis er kåringen motiveret således:

“Alchemist viser indretningsmæssigt et slægtsskab med det futuristiske, medens det gastronomiske billede har klare rødder til Ferran Adriàs/elBullis gennembrydende kreationer i perioden 1995-2010. “Unlimited creativity” er Rasmus Munks signatur. Servicen er på et ekstremt højt niveau. Vine og drikke er i den kategori, der i sportsverdenen ville betegnes “udenfor kategori””.

Videre skriver Randers Amtsavis, at Rasmus Munk er både køkkenchef og medejer hos Alchemist, og han er vant til positiv omtale, ikke mindst i forbindelse med tildelingen af to Michelin-stjerner til restauranten.

Den danske Spiseguide havde nomineret seks restauranter i kategorien “Årets Restaurant”. De øvrige er Syttende i Sønderborg, Tree Top og Lyst i Vejle, Jordnær på Gentofte Hotel og Frederiksminde i Præstø.

 

Kilde: Randers Amtsavis

Relateret Artikel