Bodega-ejer på Amager omgår 30-minutters regel let og elegant

På Haabet Bodega på Amager har ejer Dan Gorell fundet en alternativ måde at omgå reglerne om bookingkrav på. Og med lidt kreativ snilde er det ifølge ham ikke særlig svært, skriver DR.

Han booker alle borde til sig selv, og så skal man som gæst bare sige, man er i selskab med ejeren. Så får man et bord uden ventetid. Og så sørger han for at få navn og telefonnummer på alle sine gæster, så han kan kontakte dem, hvis nogle af skulle vise sig at være smittet med coronavirus.

“Her sikrer vi os, at der ikke kommer én gæst ind på mit værtshus – overhovedet ikke en eneste – uden at skrive sig ind. Skulle vi få en smittekilde af en eller anden art, er vi stensikre på, at vi ved, hvem vi skal kontakte,” siger Dan Gorell ifølge DR.

Selvom Horesta er imod 30-minutters-reglen, så er regler til for at blive overholdt, siger Kirsten Munch Andersen, der er politisk direktør i Horesta.

– Uanset hvor tåbelige regler er, så er regler til for at skulle overholdes. Vi ved, at politiet kontrollerer, og vi ved også, at det kan betyde bøder.

 

Kilde: DR, Horesta

 

 

 

Relateret Artikel