Winefamily får igen kæmpe underskud

Virksomheden Winefamly ApS – med base i Holstebro – har netop offentliggjort et regnskab, som på alle måder må betegnes som utilfredsstillende. Årets resultat lander nemlig på – 13.7 millioner kroner, og efterfølger dermed det ligeledes utilfredsstillende regnskab for 2017/2018, som blev på -10 millioner kroner.

Årets bruttoresultat endte på – 5,8 millioner, og yderligere omkostninger til personale på 6,3 millioner kroner trak underskuddet i den forkerte retning.

I noterne til regnskabet hedder det, at for det kommende år forventes der også et stort underskud, idet selskabet fortsat er i en vækst/udviklingsfase.

Kaster ikke håndklædet i ringen
Ejerkredsen i Winefamily er dog på ingen måde opgivende i deres syn på fremtiden:

“Der er givet tilsagn om kapitalindskud, og der er udarbejdet budgetter, der viser, at der er likviditet mindst til regnskabsåret 2020/21. Der er herudover betydelig interesse for yderligere kapitalindskud og lån fra investorer og långivere til den yderligere vækst og udvikling af selskabet,” står der at læse i noterne til regnskabet.

Det er dog ikke corona, der har givet dønninger hos Winefamily, idet de skriver at: “Corona har primært påvirket WineFamly positivt. Efterspørgslen online er steget og WineFamly står væsentligt styrket fremover.”

Det er Thomas Pedersen, som er direktør i Winefamly ApS. Han ejer 19,13% af Winefamly.dk og 45% af Vild Med Vin ApS – samt 33,30% af Odendo ApS gennem holdingselskabet Festivus ApS.

Han er desuden bestyrelsesformand i Odendo ApS, der opererer inden for detailhandel.

Relateret Artikel