Castilla-La Mancha: Spanske vinhuse søger danske importører

Castilla-La Mancha V2B, som oprindeligt var planlagt i april blev udskudt, men vil blive afholdt 27. maj kl. 12-16 i Frederiksberg Mad- og Kulturhus. Arrangementet er målrettet danske vinimportører, som er på udkig efter nye vinhuse.

Castilla-La Mancha er den største sammenhængende vinregion i Spanien. Det er derfor ikke overraskende, at 50 procent af den samlede vinproduktion i Spanien kommer herfra.

Området består af 9 D.O.’er og 11 Pagos “Spaniens Gran Crus”, samt Vino de la Tierra de Castilla. På grund af det gunstige klima er regionen kendt for sin høje kvalitet. Priserne er rimelige sammenlignet med vin fra andre europæiske regioner af samme kvalitet.

På Castilla-La Mancha V2B – som udelukkende er målrettet danske vinimportører – vil 10 vinhuse være repræsenteret virtuelt – og fysisk i form af vin til smagning. Samtlige af disse vinhuse er på udkig efter en dansk importør.

Det er muligt at få yderligere oplysninger hos Ruth Tilgaard fra De Danske Vinrejser/Vinens Hus. Hun kan træffes på tlf 3332 6220 eller via email rt@vinrejser.dk

Pladsen til arrangementet er begrænset, idet der kun er plads til 25 deltagende danske vinimportører.

Tilmelding kan ske på her (link)

Relateret Artikel