Cold Hand Winery må vinke farvel til populær overnatningsform

cold hand winery

Cold Hand Winery ved Randers har været helt med på den såkaldte glamping-bølge, så besøgende kunne nyde bæredygtig camping i tre hyggelige luksustelte og tre kæmpe vintønder med sovepladser. Men dette eventyr fik en hurtig afslutning ifølge Erhvervslivranders.dk

Ganske kort er ordet “glamping” en sammensætning af ordene “glamourøs” og “camping” med bekvemmeligheder og i nogle tilfælde tjenester i resort-stil, der normalt ikke er forbundet med “traditionel” camping.

cold hand winery
Foto: Facebook

Erhvervslivranders.dk skriver, at det ene telt blev sat op i sommeren 2020, to kom til i maj i år, og endnu et er planlagt. Men forleden modtog indehaver Jens Skovgaard en besked fra miljø- og teknikudvalget i Randers Kommune. Glamping kan han godt glemme alt om.


Læs også: Mad til vinen: Cold Hand Winery åbner restaurant


“Vi har oplevet en meget stor efterspørgsel efter glamping. Teltene er lejet ud adskillige dage næste år. Og nu ser det ud til, at en masse gæster skal have betalt penge tilbage. Vi går glip af en ret stor indtægt, og det kan ende med, at vi af den grund må sige farvel til en eller to medarbejdere,” siger Jens Skovgaard til Erhvervslivranders.dk

Årsagen til, at teltene må pilles ned igen, er en bestemmelse i planloven, som foreskriver, at står noget i længere tid end seks uger, skal man have en byggetilladelse. Teltene hos Cold Hand Winery er dermed at regne for bygninger.

 

Relateret Artikel