Dagens vinimportør: Inspiration til Rask Vinimport kom under en rejse

Familievirksomheden Rask Vinimport ApS i Funder ved Silkeborg startede efter en ferie i Italien i 2016, hvor Familien Rask ved en ren tilfældighed faldt over Dorigo’s domicil. Her blev der deltaget i en vinsmagning og de danske gæster var imponeret både over vinens kvalitet og over Alessio Dorigo’s gæstfrihed og engagement. 

Hjemvendt til Danmark igen, besluttede familien, at det kunne være sjovt at importere et par vine fra Dorigo’s sortiment for at sælge dem videre til familie og venner. Derfra har det udviklet sig stille og roligt og virksomheden udvider stadig forretningen.

Passion for Italien
Rask Vinimport er tre generationer af vinelskere med stor passion for Italien og italiensk vin og de elsker at rejse rundt og besøge nye områder. De besøger landet flere gange om året og deres ambition er at udvide sortimentet med en ny vinregion om året.

Kvalitet og godt håndværk
Rask Vinimport handler kun med mindre familieejede vinproducenter, hvor kvalitet og godt håndværk er i højsædet. De finder selv vores leverandører, besøger dem i Italien og opbygger og vedligeholder personlige relationer til dem. Og hos Rask Vinimport er man stolt af at kunne præsentere og sælge vine, der er fremstillet af personer, der alle har stor passion og stolthed for deres fag og vine.

Virksomheden blev stiftet af Niels Erik Rask, men ejerforholdene blev i 2019 ændret til, at sønnerne Torben Rask og Daniel Rask – samt Torben Rasks kone Helle Algren Smedegaard – nu er ejere og direktører i virksomheden.

 

Mere om Rask Vinimport:

Kilde: Rask Vinimport


Om artikelserien “Dagens vinimportør”
Danmark er beriget med med rigtig mange vinimportører. Dailywine vil derfor fremadrettet med jævne mellemrum sætte spot på de mange danske vinimportører via korte artikler. Oplysningerne bliver hentet fra offentlige informationer på nettet – ofte fra flere forskellige kilder.

 

Relateret Artikel