Dailywine fylder 1 år: Der er fortsat plads til udvikling

Dailywine

Dailywine: Det var 24. november 2020, at den danske vinbranche fik sit helt eget, dedikerede medie. Siden denne dato har der hver dag været nyheder om den danske vinbranche at finde på Dailywine.dk.

Næsten 1900 artikler er det blevet til, siden Dailywine for alvor lagde fra land. Og det med ganske høje ambitioner, til trods for, at ressourcerne var ganske begrænsede:

“Dailywine er blevet produceret, samtidig med, at jeg i løbet af næsten hele det første år har passet et fuldtidsjob. Det har givet nogle udfordringer, men har også været med til at præge mediet på en positiv måde,” forklarer redaktør Edmund Jacobsen.


Læs også: Dailywine.dk: Den danske vinbranche får sit eget medie


“Når tiden er knap, så skal beslutningerne træffes hurtigt. Og artiklerne skal ligeledes skrives på meget kort tid. Det kan være udfordrende, men det er lykkedes ganske hæderligt,” tilføjer Edmund Jacobsen.


Læs også: Dailywine fylder 1 år: Her er 12 måneders mest læste artikler


I forbindelse med 1 års fødselsdagen vil der blive bragt artikler, som fremhæver nogle af de tendenser, som har gjort sig gældende i løbet af de første 12 måneder. Desuden vil der blive kigget i krystalkuglen for at give et omrids af Dailywine’s fremtidige udvikling.

“En ting er stensikkert: 12 måneder er ingenting i den store sammenhæng, og Dailywine er bestemt ikke et 100 procent færdigbagt medie endnu. Der er fortsat plads til udvikling,” slutter Edmund Jacobsen.


Læsernes mening er vigtig. Send gerne ris og ros til Edmund Jacobsen på edmund@dailywine.dk


 

Relateret Artikel