Digitaliseringen halter hos mange restauranter og caféer

Rigtig mange danske restauranter og cafeer har brugt corona-krisen på at digitalisere driften. Men seks ud af 10 restauranter mangler dog at hoppe med digitaliserings-vognen.

Digitaliseringen er steget med 66 pct. i perioden fra 11. marts 2020 til 1. september 2021. Træerne vokser dog ikke helt ind i himlen, da ca. 60 pct. af restauranterne og cafeerne i analysen fortsat ikke har digitaliseret driften. Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse til FødevareWatch.

En af de restauranter, som har brugt corona-krisen og den lange nedlukning på at digitalisere driften, er Frederiks Have på Frederiksberg.

“Corona har naturligvis været hård mod branchen, men det har givet tid til rigtig meget, som der ellers ikke have været tid til. Det har givet tid til eftertanke og givet mulighed for, at medarbejderne har kunnet involveres mere. Der er kommet et større overskud, som nu går til at øge arbejdsglæden, forbedre arbejdsmiljøet og naturligvis værne om vores skønne gæster og sørge for, at de får en fantastisk oplevelse,” siger Jonas Nikolas Nikolajsen, ejer af restauranten Frederiks Have.

Kilde: Fødevarewatch via Horesta

Relateret Artikel