E-handelsprisen 2021: Flotte placeringer til vin-virksomheder

Tre innovative vin-virksomheder var med i finale-feltet, da Dansk Erhverv torsdag 20. maj uddelte E-handelsprisen 2021. Den Sidste Flaske nåede ikke op blandt de tre bedste i deres kategori, men til gengæld var der flotte placeringer til KOBAJ.com og Champagne for alle.

KOBAJ.com fik en flot 2. plads i kategorien “Bedste nye E-handelsvirksomhed” hvor dommerne havde følgende ord med på vejen:

“Her er en virksomhed, der har skubbet noget i gang, som selv ruller nu. De er kommet ud over pris-gamet og sælger i stedet fortællingen. Den almindelige dansker bliver ambassadør og får adgang til unikke indkøbsmuligheder, som ellers er svære at finde hos andre netbutikker i samme branche. De skærer mellemmanden væk til fordel for kunden og producenten – og så giver det ligeledes ekstra indtjening til producenten.

I kategorien “Bedste abonnementsløsning” var Champagne for alle. De opnåede en flot 3. plads. Juryen begrundede det følgende:

“De kalder det selv kærlighed på flaske, men juryen vælger nu at kalde det for passion på flaske. For det er netop passion og engagement, som kendetegner aftenens tredjeplads. De har formået at skabe en forretning på at begrænse udvalget – både i produkter og medlemmer. Faktisk så meget, at de på medlemmernes opfordring har måtte oprette et pause-abonnement af ren og skær ”fear of missing out”. De er så tætte på deres medlemmer, at det online community, de har skabt, er det første ejerne tjekker om morgenen.”

Relateret Artikel