Gallovini bygger nyt lager og kontor i Middelfart

Gallovini

For 4,5 millioner kroner har indehaver af Gallovini – Anders Hagstrøm – af skrot-koncernen H.J. Hansen købt en 30.000 kvadratmeter stor grund, hvor han vil opføre 2000 kvadratmeter administration og lager, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Gallovini råder i dag over 700 kvadratmeter på Værkstedsvej i Middelfart.

Det er dog ikke kun det stigende antal paller og papkasser med vin, op til 500 på de mest travle dage, Anders Hagstrøm og medarbejderne håndterer hver dag, som er årsag til flytningen. Også det stigende pres på containerfragten på verdensplan spiller ind:

“Det er blevet meget mere usikkert, hvornår de paller med vin, jeg bestiller i Californien, kommer frem til Middelfart. Det afhænger helt af, hvornår producenterne kan finde huller i containerne, nogle gange går der kun et par måneder, andre gange må jeg vente et halvt år,” forklarer Anders Hagstrøm overfor Vejle Amts Folkeblad.


Læs også: Gallovini med kanonregnskab: Bruttofortjenesten vokset med næsten 90 procent


Han nævner desuden, at pakkeprocessen optimeres på det nye lager. Det vil spare arbejdstimer, ligesom håndteringen bliver mere skånsom for medarbejderne. Og dem bliver der flere af allerede inden for de næste seks måneder med det tryk, der er på ordrebogen i øjeblikket.

 

Kilde: Vejle Amts Folkeblad

 

 

Relateret Artikel