Globus Wine A/S, Køge: Produktionsmedarbejder til Tankhallen

Globus Wine

Vores vækst fortsætter, og vi har brug for en god kollega mere til vores aften- eller nathold.

Globus Wine importerer vin fra hele verden og tapper det på bag-in-boks og på flasker, hvorefter vinen distribueres til detailkæderne. Vinen kommer til Danmark med skib og vogne, hvorefter vi modtager den med lastbil. Tankhallen modtager vinen og sørger for, at den kommer til kvalitetskontrol i QC laboratorie. Når godkendt, bliver vinen pumpet ind på tank og klargjort til tapning.

Produktionen sørger for, at vinen kommer videre i processen og bliver tappet på bokse og flasker. Lageret sørger for, at alle materialer bliver kørt frem til produktionen, og når vinen er tappet og pakket, kører lageret de færdigpakkede paller ud i lastbilerne, der står klar til at køre vores vin ud i butikkerne til forbrugerne.

Hos Globus Wine er vi i alt 115 ansatte, heraf 14 medarbejdere på lageret, 58 medarbejdere i produktionen og 5 ansatte i Tankhallen.

Du er:
Uddannet indenfor industriel produktion, fødevarevidenskab eller procesteknologi. Alternativt en god forståelse og erfaring fra produktion, gerne indenfor fødevarer.

Du er ordentlig, arbejdsom og har et godt overblik. Du hjælper dine kolleger, og tager ansvar for at lære nyt. Du skal kunne have flere opgaver i gang samtidig, f.eks. når vi tapper flere linjer ad gangen, og flere vogne ankommer. Du skal kunne læse og forstå dansk, og lidt engelsk mundtligt vil være en fordel.

I tankhallen er der moderat tunge løft af slanger for at få vinen fra A-B. Det er derfor vigtigt, at man er fysisk stærk og ikke døjer med dårlig ryg eller knæ. Funktionen kræver også, at du er kvalitetsbevidst og kan udfylde dokumentation – dette får du selvfølgelig en grundig oplæring i.

Praktik
Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via hr@globuswine.dk senest d. 12. december 2021. Opstart er hurtigst muligt.

Relateret Artikel