Grænsen er igen åben: Jubel syd for grænsen, mens salget styrtdykker i Sydjylland

For to uger siden blev der igen åbnet op for, at danskerne kunne tage syd for grænsen uden at skulle gå i selvisolation ved hjemkomsten. Det er noget, som danskerne i den grad har udnyttet til stor glæde for grænsesupermarkederne i Tyskland, der igen har fået travlt, skriver JydskeVestkysten.

Hos Fleggaard har man travlt med at fylde hylderne op, og det gælder både i Fleggaard-butikkerne og Calle-butikkerne, som koncernen også ejer.

“Vi er ved at være tilbage til mere normale tilstande med hensyn til vores danske kunder. Vi mangler dog stadig langt de fleste af vores svenske kunder, der primært besøger os på østgrænsen,” siger Lars Mose Iversen, der er administrerende direktør for Fleggaard- og Calle-butikkerne, til JydskeVestkysten.

Han oplyser, at det er de gængse grænsevarer som øl, vand, vin, spiritus, slik og tobak, der ligger øverst i vognen

Det er ikke alle, der er lige glade for, at danskerne igen er begyndt at grænsehandle i stor stil. Det gælder ikke mindst SuperBrugsen i Padborg, der ligger ganske få kilometer fra grænsesupermarkederne i Harrislee. Salget af øl, vand og vin er halveret inden for de sidste to uger, oplyser Peter Damgaard Madsen, der er uddeler i SuperBrugsen i Padborg.

Relateret Artikel