Godt nyt til portvins-folket: Horsens får sin helt egen portvinsdag

Oktober bliver med garanti den måned, som de fleste portvins-elskende danskere glæder sig allermest til. Ikke kun én – men to – portvins-events skydes nemlig i gang i oktober 2021.

Udover Odense Portvinsmesse, som arrangeres for tredje gang 3o. oktober 2021, så bliver det muligt at deltage i arrangementet A taste of port, som finder sted 2. oktober 2020.

På deres hjemmeside skriver arrangørerne, at de længe har ønsket at lave en Portvinsdag i Horsens og nu er de ved at være på plads med arrangtentet:

“Konceptet er simpelt – og som du måske kender fra andre portvin-events – du køber billet til en smagning af to timers varighed.
Herefter kan du frit få smagsprøver fra de over 20 forskellige stande, som alle har et stort udvalg af portvin,” kan man læse på hjemmesiden.

“Du bestemmer selv, hvilke typer og hvilke portvinsmærker, du vil smage – alt efter, hvad dit hjerte begærer. Enkelte eksklusive portvine vil skulle tilkøbes hos den enkelte udstiller,” skriver arrangørerne videre.

Indtil videre har 15 forhandlere og importører meldt deres ankomst – og flere vil blive føjet til.

A Taste of Ports Tasting 2021 holdes i Posthuset Horsens – det nye streetfood og madmekka i hjertet af Horsens. Både inde og ude er der stemningsfyldte miljøer, hvor man kan mødes under afslappede og hyggelige forhold.

Arrangørerne understreger, at Posthuset Horsens opfylder alle Horestas ”safe-to-visit” krav.

Billetter kan købes på A taste of port’s hjemmeside (link) fra onsdag 10. februar.

Relateret Artikel