København: Tredje underskud i træk for Decideret Cider

Det blev heller ikke sorte tal på bundlinjen i denne omgang for cider-producenten Decideret Cider, som producerer cider i Københavns Nordhavn. Det betyder, at over halvdelen af selskabets kapital nu er tabt.

Årets resultat viser et underskud på -123.000 kroner – lidt mindre end underskuddet sidste år, som var på -162.000 kroner.

Bruttofortjenesten voksede fra -36.000 til 314.000 kroner. Dog voksede personaleomkostningerne fra 107.000 kroner til 402.000 kroner, hvilket er hovedårsagen til det dårlige resultat.

Egenkapitalen er negativ på -260.000 kroner.

Plan for fremtiden
Ledelsen i Decideret Cider har dog en plan for at styrke virksomhedens kapitalgrundlag:

“Det er ledelsens overbevisning at kapitalen kan reetableres ved fremtidig indtjening, samt hel eller delvis konvertering af gæld
til kapital. Ledelsen arbejder med en plan for reetablering af kapitalgrundlaget,” skriver ledelsen i sin beretning til det seneste regnskab.

Adm. direktør hos Decideret Cider er Jakob Cornelius Lembek Simonsen, som også er adm. direktør og bestyrelsesformand i Cornelius Simonsen Holding IVS. Den anden person i ledelsen er Jakob Paludan Wogensen, som har titel af direktør. Han der desuden adm. direktør og bestyrelsesformand i Paludan Wogensen Holding IVS.

Relateret Artikel