Kristian Nørgaard er ny politisk direktør i Horesta

Kommentar

Kristian Nørgaard er udnævnt til politisk direktør i Horesta fra 1. november 2021. Han overtager dermed ansvaret for Horestas politiske interessevaretagelse og områder som fødevarerådgivning, energi- og miljørådgivning, klassifikation og gastronomiske konkurrencer.

Derudover får han ansvaret for en række sekretariater, som Horesta driver for andre organisationer i turisme- og oplevelseserhvervet.

Kristian Nørgaard, der er uddannet cand.jur., og blev ansat i Horesta i 2017. I juli sidste år blev han udnævnt til politisk chefkonsulent. Han har dermed spillet en central rolle i Horestas håndtering af hele corona-krisen.

”Vi er utrolig glade for, at Kristian har sagt ja til at overtage posten som politisk direktør. Han brænder for turisme- og oplevelseserhvervet, har stor gennemslagskraft og solid politisk erfaring,” siger Jan Vinther Laursen, formand for Horesta.


Læs også: Jannick Nytoft udpeget til ny administrerende direktør i HORESTA


Kristian Nørgaard blev allerede som 18-årig valgt til byrådet i Billund Kommune for Venstre, og de seneste fire år har han været regionsrådsmedlem i Syddanmark og næstformand i regionens sundhedsudvalg. Han stiller dog ikke op ved det kommende kommunalvalg.

Kristian Nørgaard afløser Kirsten Munch, der efter syv år på posten i Horesta skal være direktør i Danmarks organisation for selvstændige frisører & kosmetikere (Dofk).

Relateret Artikel