Mad til vinen: Cold Hand Winery åbner restaurant

Det prisvindende frugtvineri Cold Hand Winery ved Randers  åbner nu en konceptrestaurant i vingårdens idylliske rammer. Restauranten bliver indviet fredag 28. maj, skriver Randers Amtsavis.

“Intet er så galt, at det ikke er godt for noget. Den stille corona-periode har givet os nødtvungen arbejdsro til at udvikle på nye koncepter, og vi har længe haft tanker om en konceptrestaurant, hvor frugtvin og gastronomi på højt niveau er omdrejningspunktet,” siger Jens Skovgaard Pedersen, direktør og stifter af Cold Hand Winery.

Restauranten vil køre sideløbende med vingårdens populære vinsmagninger, som har kørt i mange år. Til vinsmagninger går smag og fortælling hånd i hånd med særligt fokus på vinproduktion og historien om Cold Hand Winery.

Cold hand Winery er et A/S, som ejes af Jens Skovgaard Pedersen og Flemming Villebro Jørgensen sammen med ca. 240 øvrige aktionærer.

Virksomheden startede 1. oktober 2010 og har siden bla. produceret Danmarks første æble-isvin “Malus Danica” og Danmarks første is-pommeau “Malus X- Feminam”

Relateret Artikel