Matthias Lumby Vesterdal er ny sekretariatschef hos VSOD

VSOD

VSOD: Matthias Lumby Vesterdal er blevet ansat som ny sekretariatschef hos brancheorganisation for vin- og spiritusimportører, grossister og producenter i Danmark – VSOD.

Matthias Lumby Vesterdal er uddannet som statskundskaber på Århus og Københavns universiteter og har fire års anciennitet i Dansk Erhverv, hvor han primært har arbejdet med politiske sager inden for detail- og e-handel – herunder regulering af tobak.

Udover nu VSOD er han sekretariatschef for Danmarks Våbenhandlerforening, som ligeledes er en brancheforening under Dansk Erhverv. Derudover har han arbejdet med diverse analyser om tendenser i detailhandlen, bl.a. Dansk Erhvervs årlige e-handelsanalyse.


Læs også: VSOD: Program til Branchens Dag er (næsten) parat


Matthias Lumby Vesterdal overtager stafetten efter Nikolai Klausen, som er blevet ansat som direktør for Dansk Detail (brancheorganisation under Dansk Erhverv).

“Trods ny bemanding på posten som sekretariatschef, er intet forandret i foreningen. Vi sidder stadig klar til at servicere jer i dagligdagens små og store udfordringer. Og der arbejdes fortsat for, at foreningens politik bliver en realitet,” skriver VSOD på deres hjemmeside.

 

Relateret Artikel