Michelin-kok åbner åbner nyt sted

Da Gershøj Kro & Strandhotel slog dørene op efter lockdown, var det med nye ejere, og de kommer med både respekt for sted og omgivelser, men også tårnhøje ambitioner om kromad fra øverste hylde og med et twist, skriver Migogkbh.dk

Gabriel Hedlund og Rune Lindegaard Nielsen er Gershøjs nye ansigter. Gabriel har haft sin egen restaurant i New York, arbejdet på en række toprestauranter i både ind- og udland, senest som køkkenchef for den 2-stjernede Michelin-restaurant Vollmers i Malmø. Makker Rune er en af kræfterne bag den succesfulde Sushi 2500-kæde.

“Tanken med Gershøjkro var, at vi ikke skulle lave gourmet-restaurant ude på landet, men i stedet gå i dybden med traditioner, som er forbundet med en kro, og specielt Gershøj Kro”, fortæller Gabriel Hedlund til Migogkbh.dk

Kilde: Migogkbh.dk

 

Relateret Artikel