Moët & Chandon og Peter Beier indgår iskoldt samarbejde

Moët & Chandon

PRESSEMEDDELELSE: Det franske champagnehus, Moët & Chandon, og den danske chocolatier, Peter Beier, har indgået et samarbejde på det nordiske marked. Fælles for begge er en sans for kvalitet og luksus samt en evne til at skabe store smagsoplevelser. Sammen har de udviklet en luksuriøs champagnesorbet til efterårets og vinterens festlige anledninger.

Moët & Chandon og Peter Beier er begge navne, der formentlig vil ringe en klokke hos de fleste. Det franske champagnehus er kendt for luksuriøse bobler, mens danske Peter Beier har base på Ørsholt Gods nord for København, hvor de skaber håndlavet chokolade og is. Fælles er en passion for gode råvarer, kvalitet og godt håndværk, og nu har de forenet de to verdener og sammen skabt en ny champagnesorbet.


Læs også: Moët & Chandon lancerer ny Grand Vintage champagne


”Målt i kilometer er der langt fra Frankrig til Danmark, men når det kommer til værdier og kvalitetssans, er vi snublende tæt på hinanden. Vi har begge store ambitioner og stræber altid efter at kunne give den absolut bedste smagsoplevelse til vores kunder”, fortæller kældermester hos Moët & Chandon, Benoît Gouez om samarbejdet.

En champagnesorbet til efterårets og vinterens fester
Den frugtige sorbet laves på Peters Beiers metode og Moët & Chandon Ice Impérial champagnen tilsættes ismaskinen, mens frysningsprocessen er i gang. Dette sikrer, at der ikke forekommer fordampning, hvorved champagnen bevares i dens rene form.

”Vi er stolte af samarbejdet, som forener fransk fortræffelighed og dansk velsmag som en del af vores iskoncept, World of Icecream. Det er skabt med rene råvarer, inspireret af årstiden og er et gensidigt kvalitetsstempel fra to samarbejdspartnere, der ikke går på kompromis med smag og kvalitet”, fortæller Peter Beier.

Fra 10. december vil champagnesorbeten være tilgængelig i alle Peter Beiers butikker. Når den toppes med Moët & Chandon Ice Imperial, bliver det til en delikat og luksuriøs isdessert. Allerede nu er det dog muligt at booke den eksklusive Moët & Chandon x Peter Beier isvogn til efteråret og vinterens særlige begivenheder.

**

Ved booking af Moët & Chandon x Peter Beier isvogn til særlige begivenheder, kontakt Peter Beier på telefon 49 17 00 26 eller mail pb@pbchokolade.dk.

Læs mere her: https://pbchokolade.dk/shop/135-world-of-icecream/706-moet-isvogn/


Disclaimer: Ovenstående er en pressemeddelelse fra Moët & Chandon. Dailywine har ikke haft redaktionel indflydelse på indholdet i teksten. Med venlig hilsen Edmund Jacobsen, redaktør.


 

Relateret Artikel