Nordic Sales Manager – Ish

Ish

Den alkoholfrie kategori er i stærk global vækst. 40% af verdens befolkning har ønske om at drikke mindre alkohol som en del af en sundere livsstil. Bare i Danmark er indtaget af alkohol faldet 25% på 10 år. Salget af alkoholfri øl er tredoblet siden 2014, men alkoholfrie drinks er den stærkest voksende kategori med 14% årlig global vækst fra 2020 til 2025. Vil du være med til at skabe en global vækst succes, skal du læse videre.

Om ISH:
ISH Spirits er en dansk producent af prisvindende alkoholfri cocktails, vin og spiritus. Vores mission er at udvikle tilfredsstillende alkoholfrie alternativer med det formål, at det skal være nemt at være mindful drinker – altså at kunne vælge alkoholen til og fra, uden at gå på kompromis med hverken smag eller det sociale. Vi er en af pionererne i industrien og oplever stærk vækst i Danmark og på nu 15 internationale markeder og vi har derfor brug for en dygtig kollega, som skal være med til at drive det nordiske salg på etablerede markeder.

Om stillingen:
Som Nordisk Sales Manager hos ISH er du kommercielt ansvarlig for vores salg i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Grønland, Island og Baltikum.

Du skal videreudvikle og drive salg på vores nordiske fokusmarkeder gennem vores netværk af distributører – og arbejde direkte med store accounts som retailkæder og foodserviceoperatører i Danmark. Vi arbejder i en ny kategori både direkte og med distributører, som vi kan påvirke ved at dele vores erfaring og viden, om hvad der virker i kategorien og rør sig i markedet. Vi er repræsenteret i både retail, horeca og på servicestationer.

Du vil være omdrejningspunktet for udviklingen af vores nordiske aktiviteter, hvor du vil lede vores danske salgsteam og have eget salgsansvar mod store fokuskunder i Norden. Endvidere vil du arbejde tæt sammen med den øvrige kommercielle organisation herunder vores marketing, e-commerce og supply chain.

Hvem er du:
Du har en stærk kommerciel og resultatorienteret tilgang, der gør dig i stand til at indgå og eksekvere på aftaler og levere på budgetter. Samtidig har du en betydelig erfaring inden for retail og har opnået gode resultater i udvikling af større key accounts. Du har en analytisk tilgang og kan fastlægge en lokal strategi – og ikke mindst eksekvere på den…….

Du vil have ansvaret for:

 • Vores danske salgsteam
 • At udvikle samarbejdet med vores fokuskunder og distributører i Norden
 • At medvirke til at lancere ISH brand og e-commerce platform på fokusmarkederne
 • At støtte kunder i at udvikle deres ISH forretningsplan for salg og marketing i deres territorie
 • At budgettere, forecaste og følge op på performance i henhold til fastlagte KPI’er
 • At sikre succesfuld lancering af nye produkter

Vi forestiller os at du:

 • Har succesfuld erfaring med salg direkte til storkunder i retail og foodservice samt gennem distributører – gerne fra andre konceptprodukter – fx drikkevarer, delikatesser, livsstil eller fashion – meget gerne med et high-end brand.
 • Er resultatorienteret, struktureret, kommerciel og god til at eksekvere
 • Har let ved at skabe kontakter, er troværdig og tillidsskabende, men også tydelig og konsekvent
 • Kan balancere toplinje vækst, langsigtede kunderelationer og opbygning af et kvalitetsbrand
 • Er god til at kommunikere og mestrer de væsentlige nordiske sprog samt engelsk
 • Har gode samarbejdsevner og trives med at indgå i en mindre organisation i et dynamisk miljø
 • Kan arbejde selvstændigt og har en stærk kommerciel tankegang

KLIK HER FOR AT SØGE STILLINGEN

Relateret Artikel