Odense: Korsholm VIN køber slagterbutik

Vin og kød er kendt som en nærmest perfekt kombination. Og i Odense er denne kombi blevet endnu mere nærværende, efter at Korsholm VIN har købt slagter-virksomheden Skibhus Slagteren.

Det er nærmest et familie-dynasti, der er ved at opstå. Korsholm VIN ejes af Jimmi Korsholm – og Skibhus Slagteren ejes af hans bror Peter J. Korsholm. Overtagelsen finder sted 1. maj 2021.

“Med bæredygtighed og dyrevelfærd som omdrejningspunkt vil vi tilbyde lækkert kød, charcutteri og pølse-mageri samt convenience-retter, salater, grønt, smørrebrød, firma-frokostordninger og mad ud af huset,” skriver Jimmi Korsholm på Linkedin.

“Vi indretter en vinafdeling af egen import fra Korsholm Vin. Der vil også være flere specialiteter i form af nøje udvalgte oste, oliven-olie, Ø-laks, ligesom der vil være lækre produkter fra Bornholm hjemmelavet ramsløgspesto, pasta, kaffe, gin og øl. Hver fredag vil vinafdelingen være bemandet, og der vil blive skænket smagsprøver. Vores stærke team af slagtere, kokken, sommelier´en og delikatesse-assistenterne glæder os alle helt vildt til at åbne dørene op for jer tirsdag d. 4. maj,” skriver Jimmi Korsholm videre.

Relateret Artikel