Overvældende interesse: Portvins-messe i Horsens sælger masser af billetter

Interessen for portvins-messen A Taste of Port i Horsens den 2. oktober 2021 har været ganske overvældende. På bare 10 dage er der udsolgt til Tasting 2, og over halvdelen af billetterne til Tasting 1 er solgt, skriver arrangørerne på arrangementets Facebook-side.

Arrangørerne oplyser, at når samtlige udstillere er kommet på plads – og der dermed er bedre overblik over pladsforholdene – vil det blive besluttet, om der kommer flere billetter til salg.

Selv om der er udsolgt til Tasting 2, så er det muligt at komme på venteliste. Registrering på ventelisten foregår her (link)

Det var lørdag eftermiddag stadig muligt at købe billetter til Tasting 1 – det foregår her (link)

På deres hjemmeside skriver arrangørerne, at de længe har ønsket at lave en Portvinsdag i Horsens og nu er de ved at være på plads med arrangementet:

“Konceptet er simpelt – og som du måske kender fra andre portvin-events – du køber billet til en smagning af to timers varighed. Herefter kan du frit få smagsprøver fra de over 20 forskellige stande, som alle har et stort udvalg af portvin,” kan man læse på hjemmesiden.

“Du bestemmer selv, hvilke typer og hvilke portvinsmærker, du vil smage – alt efter, hvad dit hjerte begærer. Enkelte eksklusive portvine vil skulle tilkøbes hos den enkelte udstiller,” skriver arrangørerne videre.

Indtil videre har 19 forhandlere og importører meldt deres ankomst – og flere vil blive føjet til.

A Taste of Ports Tasting 2021 holdes i Posthuset Horsens – det nye streetfood og madmekka i hjertet af Horsens. Både inde og ude er der stemningsfyldte miljøer, hvor man kan mødes under afslappede og hyggelige forhold.

Arrangørerne understreger, at Posthuset Horsens opfylder alle Horestas ”safe-to-visit” krav.

Relateret Artikel