Portvin gav overskud for virksomhed i Gentofte

Ikke det bedste resultat, men dog overskud. Sådan kan man konkludere på seneste regnskab fra virksomheden Vintageportvin.DK ApS i Gentofte i forbindelse med deres seneste regnskab.

Årets resultat landede nemlig på 53.000 kroner mod 30.000 i perioden 2018/2019. Bruttofortjenesten voksede fra 206.000 til 314.000, mens det primære resultat blev øget fra 146.000 til 197.000 kroner.

Årets resultat kan dog på ingen måde måle sig med 2015/2018, hvor overskuddet blev på hele 559.000 kroner.

I beretningen fra ledelsen kan man læse, at selskabet er for nuværende ikke direkte berørt af de gennemførte restriktioner.

Corona giver usikkerhed
“Hvis udbruddet af Corona-virus bliver langvarigt og myndighederne gennemfører yderligere tiltag for at dæmme op for smittespredningen, kan de samfundsøkonomiske konsekvenser blive
markante. I et sådant scenarie kan selskabet også blive påvirket negativt. Myndighederne har dog allerede planlagt flere økonomiske støttetiltag, og må forventes at gennemføres yderligere
støttetiltag i tilfælde af et længerevarende udbrud, der vil afbøde konsekvenserne af restriktionerne,” skriver ledelsen i sin beretning til det seneste regnskab.

“Det er i sagens natur ikke muligt at foretage nogen beløbsmæssig opgørelse af den økonomiske konsekvens af udbruddet af Corona-virus for selskabet på nuværende tidspunkt,” hedder det videre i ledelsesberetningen.

Kærlighed til portvin
Det er brødrene Troels Wenzel Østergaard og Jens-Peder Wenzel Pedersen, der i kraft af deres kærlighed til – portvin og ikke mindst vintageportvin – etablerede Vintageportvin.DK ApS. De to har interesseret sig for portvin i mere end 25 år og har på den baggrund udvalgt et stort og bredt udvalg af de portvine de gerne selv vil drikke.

Relateret Artikel