Portvinsmesse i Horsens tegner til at blive kæmpe succes

Er portvin det nye sort? Det kunne man godt fristes til at konkludere, når man kigger nærmere på A Taste of Port – portvinsmessen, som finder sted i Horsens den 2. oktober 2021. Fordi selv om der er lang tid til, så er billetsalget gået mildt sagt strygende.

20 februar kunne vi på Dailywine skrive, at på bare 10 dage var der udsolgt til Tasting 2, og over halvdelen af billetterne til Tasting 1 var solgt. Nu kan A Taste of Port fortælle, at også Tasting 1 nu er udsolgt. Dog er det muligt at komme på venteliste til både Tasting 1 og Tasting 2.

“Konceptet er simpelt – og som du måske kender fra andre portvin-events – du køber billet til en smagning af to timers varighed. Herefter kan du frit få smagsprøver fra de over 22 forskellige stande, som alle har et stort udvalg af portvin – pt. portvine fra 44 mærker/portvinshuse (med forbehold for ændringer). Du bestemmer selv, hvilke typer og hvilke portvinsmærker, du vil smage – alt efter, hvad dit hjerte begærer. Enkelte eksklusive portvine vil skulle tilkøbes hos den enkelte udstiller,” skriver A Taste of Port på deres hjemmeside.

Der kan vælges mellem Tasting 1, som finder sted i tidsrummet fra 13 til 15. Eller Tasting 2, som foregår fra kl. 16 til 18. Er man en af de heldige, så har man allerede skaffet sig billet til begge tastings.

Det er også muligt besøge VintageBaren og smage gamle vintage portvine.

A Taste of Ports Tasting 2021 holdes i Posthuset Horsens – det nye streetfood og madmekka i hjertet af Horsens. Både inde og ude er der stemningsfyldte miljøer, hvor man kan mødes under afslappede og hyggelige forhold. Arrangørerne understreger, at Posthuset Horsens opfylder alle Horestas ”safe-to-visit” krav.

Læs mere info om messen og billetsalg på A Taste of Port’s officielle hjemmeside (link)

Relateret Artikel