Regnskab: 2020 blev et godt år for Domaine Brandis ApS

Import af bordvin i høj kvalitet til det danske marked er en ganske udmærket forretningsmodel. Dette er den mest indlysende konklusion, når man kigger på det seneste regnskab fra Domaine Brandis ApS i Brøndby, der i 2020 fik et flot overskud

Årets resultat blev et overskud lige under 2,5 millioner kroner mod et overskud på lidt over 1,9 millioner kroner i 2019. Bruttofortjenesten voksede fra omkring 5,5 millioner kroner til næsten seks millioner kroner, mens det primære resultat gik fra godt og vel 2,5 millioner kroner til lige over 3,2 millioner kroner.

Med 9,4 millioner i egenkapital, er Domaine Brandis ApS en ganske velpolstret virksomhed.

Ledelsen er tilfreds
Resultatet af selskabets aktiviteter har fuldt ud indfriet ledelsens forventninger og anses for tilfredsstillende:

“For det kommende år forventer ledelsen et nogenlunde uændret aktivitetsniveau og et lavere resultatniveau. Vurderingen heraf er baseret på, at aktiviteten i samfundet i løbet af forår/sommer 2021 normaliseres i en sådan grad, at selskabets restaurant-kunder genåbner efter vinterens nedlukning forårsaget af covid-19 pandemien,” lyder det i ledelsens beretning i forbindelse med det seneste regnskab.

Fortrinsvis europæiske vine
Domaine Brandis har specialiseret sig i at finde store vine fra små vingårde fortrinsvis fra Europa. Virksomheden arbejder ifølge eget udsagn direkte med nogle af bedste vinbønder i verdenen og prøver på ydmyg vis at videreformidle deres idéer og visioner.

“Det er jo primært på grund af vore leverandørers talent og flid at vi kan tilbyde det sortiment vi har. De fleste af vores producenter er mindre, familieejede vingårde, der laver små mængder vin af høj kvalitet. Derfor hører de også til toppen i deres respektive områder,” skriver Domaine Brandis ApS på hjemmesiden.

“Vi arbejder målrettet på at arbejde med eksisterende producenter og finde nye stjerner, inden de bliver berømte. Vores samarbejde med mange af Danmarks stjernerestauranter gør, at vi kan tillade os udelukkende at arbejde med producenter, der er mindst lige så kvalitetsorienterede som os,” skriver Domaine Brandis ApS videre.

Det er Tom Brandis, der er direktør i Domaine Brandis ApS. Han er desuden direktør i Tom Brandis Holding ApS, som ejer Domaine Brandis ApS 100 procent.

Relateret Artikel