Riesling Week er nu åben for tilmelding af events

Den årlige Riesling Week fra 3. til 12. september er ugen hvor vinhandlere, restauranter, vinbarer  – og andre med hang til god tysk Riesling – fejrer druen med en masse forskellige vintilbud, glaskort med tysk Riesling, vinsmagninger og arrangementer rundt om i landet.

Riesling Week var oprindelig planlagt til afholdelse i juni, men blev flyttet til september – grundet den lykkelige situation, at restauranterne kører på højtryk for at følge med danskernes lyst til at spise ude igen.

“På den måde sikrer vi, at Riesling Week igen i år kan få fuld opmærksomhed og blive en vaskeægte vinfestival i hele landet,” skriver arrangør Wines of Germany i Danmark på hjemmesiden.

Vinhandlere, restauranter og andre bestemmer selv, hvilken retning deres Riesling-arrangement går i.

“Det kan være alt fra at I sælger en smagekasse med fokus på tysk Riesling til en full-blown winemaker’s dinner eller en eksklusiv vinsmagning,” skriver Wines of Germany.

Til gengæld sørger Wines of Germany for masser af opmærksomhed omkring events – og Riesling Week i det hele taget.

“Vi promoverer jer og jeres event på sociale medier og på Riesling.dk, som er ved at blive opdateret med indhold om Riesling Week 2021. Desuden bliver der lavet et officielt program for Riesling Week, som vil blive distribueret i hele landet,” skriver Wines of Germany videre.

Deadline for tilmeldinger, som skal med i det trykte program, er 15. august 2021 via dette link

Relateret Artikel