Tyve stjal champagne for millioner fra FineWines i Kokkedal

Fredag blev en sort dag for Per Østergaard, indehaver af vin-butikken FineWines i Kokkedal, Nordsjælland. Natten til fredag blev butikkens lager udsat for indbrud, hvor der er brudt ind gennem lagerets mur, og hvor tyvene har stjålet nogle af butikkens mest eksklusive champagneflasker.

Det skriver TV2 Lorry.

På butikkens Facebook-side skriver Per Østergaard:

“Så blev det Black Friday……og øv for en start. I nattens løb har vi desværre haft indbrud, hvor der er stjålet store mængder Krug Vintage, Krug Clos du Mesnil, Krug Ambonnay, Cristal, Cristal Rosé, Dom Perignon i flere årgange, Dom Perignon Oenotheque Rosé, Dom Perignon P2 / P3…plus meget, meget andet. Og både i 75, 150, 300 og 600CL. Så bliver du tilbudt flasker af denne karakter, og måske fra kanaler som ikke synes oplagte, må du meget gerne tage fat i os. Stay safe…..kh, Per Østergaard”

Til TV2 Lorry siger Per Østergaard:

“Vi taler mange millioner kroner, desværre. Og vi taler også flasker, som vi højest sandsynligt aldrig kommer til at se igen. Det er på den gale side af fem millioner kroner”, siger Per Østergaard til TV 2 Lorry.

TV2 Lorry oplyser endvidere, at indbruddet skete i tidsrummet fra klokken 22.30 til 03.00 natten til fredag i det ene af butikkens to vinlagere.

Per Østergaard udtaler til TV2 Lorry:

– Fredag morgen var det jo Black Friday, så jeg mødte en smule tidligere. Jeg lukkede mig selv ind, som jeg altid gør, og da jeg kommer ind på lageret, ser jeg en lyskegle gennem rummet. Og så var der et ganske betragteligt hul i muren, så man kunne kigge direkte ud i det fri, siger Per Østergaard til TV 2 Lorry.

– Jeg tror, jeg gik lidt i panik, for jeg kunne jo godt regne ud relativt hurtigt, hvad det var, der var sket. Da jeg trådte et par skridt tilbage, kunne jeg jo se op på nogle reoler, som i torsdags var fyldt op med de skønneste flasker champagne, man kan finde, og som nu stod tomme, siger han videre til TV2 Lorry.

 

Kilde: TV2 Lorry, Facebook

 

 

Relateret Artikel