Værd at lytte til: Nordic Sommelier Talks

Trods den engelske titel, så er Nordic Sommelier Talks et vaskeægte dansk podcast om vin, hvor stifter af Nordic Sommelier Academy –  sommelier Camilla Plougsted – inviterer forskellige sommelierer (og andre ‘smagskendere’) til en snak om både smagsoplevelser og deres personlige historier.

Og hun kommer vidt omkring i denne podcast. I den seneste episode snakker hun med Silas Mundbjerg, som er sommelier og har erfaring med at brygge øl. Men under Corona-pandemiens første lockdown kastede han sig ud i noget nyt: Kombucha.

Læs også: Overblik: Danske podcast om vin

Det førte til, at han startede Mundbjerg Kombucha og nu har både bryggeri, café og butik i Nørregade i Aarhus. Men hvad er kombucha egentlig, og hvad har det til fælles med vin? Hvem drikker det, og er der overhovedet en kultur for det i Danmark? Og hvordan har det været at springe ud som iværksætteri under en pandemi?

Podcasten Nordic Sommelier Talks kan høres her

Relateret Artikel