Værd at lytte til: Nyt vin-podcast med Søren Frank

Hvad skal vi drikke? Og hvorfor? Sandheden er at finde i glasset, når vinredaktør Søren Frank i sin nye podcastserie Søren Franks vinkælder guider til vin og anden flydende nydelse.

Vi smager hver uge en lille håndfuld vine med Søren Frank og hans kollega Søren Jacobsen Damm. Således kommer vi rundt i både geografi, kulturhistorie og alle aspekter af vinens univers.

“Vi ser på glas, serveringstemperaturer og selvfølgelig ikke mindst på, hvad man skal spise til de gyldne dråber. Og mon ikke vi en dag også kommer til at smage både øl, cider, sake, og hvad der ellers måtte røre på sig derude i det flydende univers?” kan man læse i beskrivelsen af den nye podcast.

I første episode af Søren Franks vinkælder leder Søren Frank og Søren Damm efter den perfekte corona-vin. Pilen peger på bourgogne, som med sin sexede frugt og fløjlsagtige tekstur er velegnet til trøst og eskapisme.

“Folk kan tilsyneladende ikke få nok af denne vin, selvom prisen er mere end fordoblet de seneste ti år,” hedder det i foromtalen af den nye podcast.

Første episode af Søren Franks vinkælder kan høres her (link)

Relateret Artikel