Overblik: Vin-podcast på engelsk

Podcast-universet vrimler med fremragende podcasts om vin. Og det kan være umådeligt svært at finde frem til de bedste af slagsen.

Dailywine har tidligere udvalgt fem gode podcasts om vin, som vi tror, I vil kunne li’. Den har vi valgt at støve af igen. Og planen er at føje nye podcasts til oversigten, i takt med, at vi finder dem. Hvis nogen af jer har gode forslag til vin-podcasts – danske eller udenlandske – så send et tip til mig på edmund@dailywine.dk

Og forresten: Vi har også et overblik over danske vin-podcast (link)


Wine for Normal People

Sommelier Elizabeth Schneider og hendes vinelskende husbond M.C. Ice er værter for dette vinpodcasthost this wine podcast. De forholder sig til vin på en facon, som alle kan forstå. Et podcast for mennesker, som kan li’ vin, men som ikke kan li’ alt det snobberi, som typisk følger med.

  • Læs også:

 


I’ll Drink To That

Et podcast for alle, som er nysgerrige efter at lære lidt om personer bag vinene. Levi Dalton – tidligere Sommelier – interviewer kendte vin-personligheder fra sin lejlighed. Dette podcast blev lanceret helt tilbage i 2012, og har efterhånden over 500 episoder i porteføljen.

 


Wine Blast

Et vin-podcast for alle. Ægteparret Susie Barrie og Peter Richards diskuterer en bred vifte af aspekter indenfor vinens verden – så som nyheder, rejser, mad og vin – og parrer det hele med relevante interviews.

 

Matthew’s World of Wine and Drink

Et podcast for dem, som virkelig ønsker at ekspandere deres viden om vin. Dette podcast henvender sig især til dem, der studerer indenfor vinens verden, hvor hver episode koncentrerer sig om specifikke emner: vin-regioner, druesorter, historie, kultur m.m. Vært er Matthew Gaughan DipWSET.

 

Guild of Sommeliers Podcast

Et podcast, som har kørt uafbrudt siden 2011. Vært er GuildSomm President og Master Sommelier Geoff Kruth. Her får lytteren serveret interviews med vin-personligheder med en vært med stor ekspertise.

Relateret Artikel