Video: Hvordan smager en vin til 30.000 kroner?

Video

Video: RareWine invest har lanceret en ny videoserie – The Wine Bar –  hvor der er plads til gode historier, der kun sjældent bliver fortalt, og hvor der også nørdet vin, når dagens gæster skal smage sig igennem tre vinområder.

I det første afsnit skal panelet blandt andet gætte hvilken vin der koster 30.000 kroner og hvilken der koster 500 kroner.

I dette afsnit deltager

  • Andreas Helgstrand, der er manden bag Helgstrand Dressage – en af verdens største trænings- og salgsvirksomheder indenfor hestesport. Andreas Helgstrand har også repræsenteret Danmark ved de Olympiske Lege, hvor det er blevet til en bronzemedalje.
  • Thomas Bælum, tidligere professionel fodboldspiller, udenlandsprofessionel i Tyskland og Holland og nuværende administrerende direktør i Superligaklubben AaB A/S.
  • Christian Aachmann, en af stifterne bag det danske succes-brand Shaping New Tomorrow (SNT), der udover at springe alle rammer i tv-programmet Løvens Hule også udvider modekoncernen til det store udland.
  • De tre får selskab af Rune Spliid og Lars Granat Jensen fra RareWine Invest.

The Wine Bar er et koncept skabt af RareWine Invest hvor der ifølge virksomhedens eget udsagn er højt til loftet og hyggen er i fokus. Tre prominente gæster deltager i hvert afsnit, og de skal igennem tre  smagninger – uden forhåndsviden om, hvad der er i glasset.

Relateret Artikel