Vinbar i Herning er hårdt ramt af corona-bøvl

Den 22. april rundede Bohème Vin & Madbar sine første fem leveår, men der var ikke den store fest-stemning i lokalet i Østergade, Herning, hvor vinbaren har til huse. Casper Nielsen er indehaver af Bohème, som den kaldes i daglig tale, og det er ikke nemme tider i øjeblikket.

Corona har betydet, at vinbaren i over et år har været lukket for siddende gæster, skriver Herning Folkeblad.

Avisen skriver, at da han og kæresten, Mette-Louise Simonsen, i 2016 åbnede Bohème i Østergade 29 var det drømmen at skabe en usnobbet vinbar, hvor gæster kunne komme og få et glas vin i hyggelige omgivelser.

Casper Nielsen har fortsat åbent et par timer om dagen, hvor folk kan komme og købe vin fra hylderne, ligesom han stadig kører rundt og leverer bestillinger fra webshoppen.

Han håber, at han til efteråret kan vende tilbage til den ønskede hverdag. Han regner med at åbne til september.

Kvalitet og bæredygtighed
Konceptet bag Bohème Vin & Madbar er at skabe et sted, der er bevidst om at kvalitet og bæredygtige vine sagtens kan nydes i ukomplicerede og hyggelige omgivelser. Bohème Vin & Madbar importerer vine fra 14 forskellige vinhuse. Fælles for disse er at de alle arbejder efter samme mantra: Det er vigtigt at vi ikke forurener jorden, som vi skal høste vores vine fra.

 

Kilde: Herning Folkeblad, Bohème Vin & Madbar

 

 

 

 

Relateret Artikel