Vinoble Horsens ApS holdt skansen i 2020

Mens nogle taber penge, så står det godt til med vinsalget i Horsens- I hvert fald at dømme efter det nye regnskab fra Vinoble Horsens ApS , som afslører en ganske pæn fremgang i bruttofortjenesten.

Bruttofortjensten voksede nemlig fra lige under 1,9 millioner kroner til godt og vel 2,1 millioner kroner. At resultatet efter skat ikke helt er fulgt med, skylde øgede personale-omkostninger. Disse voksede nemlig fra lidt over 1,3 millioner kroner til godt og vel 1,6 millioner kroner.

Årets resultat efter skat blev på 384.000 kroner mod 423.000 kroner i 2019. Egenkapitalen i Vinoble Horsens ApS er på solide 816.000 kroner.

Vinoble Horsens har solgt vin og spiritus siden 1. januar 2005, hvor Claus Helgesen overtog Schønnings Vinkælder i Horsens og blev en del af Vinoble-kæden.

“Som specielhandel er det utroligt vigtigt at vi selv godkender de vine som skal ind i vores sortiment. Derfor bruger vi typisk tirsdag til at prøvesmage nye produkter som vi bliver tilbudt. Vinene bliver blindsmagt i vores smagelokale, og kun taget ind i vores sortiment hvis kvaliteten i vinen er tilfredsstillende. Dette lyder simpelt, men i virkeligheden betyder det, at kun ca. 25 procent af de vine vi smager kommer ind i vores sortiment,” skriver Vinoble Horsens på deres hjemmeside.

 

Relateret Artikel