Vivino udnævner Olivier Grémillon til administrerende direktør

Den tidligere Booking.com og Airbnb-direktør skal lede Vivinos globale ekspansion og vækst på markedet. Han tiltræder 26. juli 2021. Heini Zachariassen fortsætter som bestyrelsesmedlem og Chief Evangelist.

”Dette er det perfekte øjeblik til at blive en del af Vivino,” siger Olivier Grémillon. “Med 50 millioner medlemmer, der deler en fælles nysgerrighed omkring vin, er det nu tid at lede de revolutionerende ændringer, når det handler om køb af vin. Med ti års data indsamlet fra næsten to milliarder vinmærke-scanninger og hundreder af millioner af upartiske anmeldelser og vurderinger, så ingen er bedre placeret end Vivino til at bringe klodens vinelskere tættere på de vine, de elsker.”

Succes som leder
Olivier Grémillon er en erfaren leder, som har haft succes med at skabe vækst på markedsplatforme, og har arbejdet med nogle af verdens største virksomheder for at opbygge og udføre vækststrategier. I løbet af hans tre-årige ansættelse hos Booking.com ledede Grémillon udvidelsen af ​​virksomhedens globale markedsplads, og var ansvarlig for at skabe vækst i et stadig mere konkurrencedygtigt markedssegment inden for rejse- og hotelbranchen.

Olivier Grémillon tilbragte også seks år på Airbnb, hvor han ledede lanceringen og udvidelsen af ​​virksomheden i Europa, Mellemøsten og Afrika.

 


Vivino-grundlægger Heini Zachariassen fortsætter som bestyrelsesmedlem og Chief Evangelist.

Forbrugerne ændrer indkøbsvaner
”Skiftet i forbrugernes indkøbsvaner når det handler om vin – hvor mere købes online – så føltes det som det rigtige tidspunkt at bringe en ny leder i spil – med de færdigheder og erfaringer, der kan bringe vores forretning til det næste trin i udviklingen, og fremskynde vores vækst,” siger Heini Zachariassen.

“Olivier bringer mange års succes og erfaring med sig til Vivino, hvilket gør det muligt for endnu flere forbrugere at købe vin via vores markedsplads – med tillid til, at de får den bedst mulige vin der passer til netop deres smag”

“Heini har ført Vivino med ihærdighed i et årti, og vi er meget taknemmelige for hans fortsatte lederskab i virksomheden,” siger Christophe Navarre, Vivinos bestyrelsesformand og tidligere formand og administrerende direktør for Moët-Hennessy.

“Oliviers udnævnelse bringer et nyt perspektiv på den forretning, som har udgangspunkt i vores community, og han vil medvirke til at fremskynde Vivinos tilstedeværelse som en ressource for alt, der handler om vin på globalt plan”

Relateret Artikel