Wineandbarrels, Hillerød: E-commerce assistent til international vækstvirksomhed

Wineandbarrels

Ønsker du at kickstarte din karriere inden for international e-commerce og online marketing? Så er du måske den e-commerce assistent vi søger til en juniorstilling i vores e-commerce team.

Wineandbarrels er en af de største spillere i Europa inden for nichen ”tilbehør til vin”. Vi hjælper private og professionelle kunder i hele Europa med at udleve deres drøm om en vinkælder eller et vinkøleskab i køkkenet. Vi har det komplette sortiment til den passionerede vinelsker, og producerer langt det meste af vores sortiment selv – fx populære brands som Pevino, CaveCool og Caverack.

Vores kontor og din arbejdsplads ligger i forlængelse af vores showroom og lager i Hillerød. Derudover har vi også showroom i Stockholm og planlægger at åbne flere i 2022.

Vi tilbyder

Vi tilbyder først og fremmest en spændende fuldtidsstilling med store udviklingsmuligheder i en international vækstvirksomhed med kunder i hele Europa samt kollegaer med hele syv forskellige nationaliteter.

Du vil fra første dag få ansvaret for dine egne projekter med sparring fra resten af teamet. Sideløbende med dette vil du få muligheden for selv at præge din oplæring i de mange facetter i e-commerce.

I stillingen vil du som eksempel få mulighed for at arbejde med internationalisering, oversættelser, markeds- og prisovervågning, SEO, SoMe, tekster, grafik og video.

Du vil indgå i et team bestående af dig og fire kollegaer samt en række freelancere, bureauer og oversættere. Vi har en flad organisationsstruktur med højt til loftet, og du vil referere direkte til virksomhedens e-commerce manager.

Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Dine ansvarsområder

  • Drive og eksekvere dine egne projekter i samarbejde med freelancere
  • Prissætning af produkter samt prisovervågning af konkurrenter på tværs af vores markeder
  • Udarbejdelse af content (tekster, grafik og video) til blogindlæg og landing pages
  • Planlægning og opsætning af nyhedsmails.
  • Indhente feedback fra vores kunder og kommunikere med disse på sociale medier
  • Oprette produkter og generelt optimere vores online produktsortiment i samarbejde med vores content-medarbejdere
  • Vedligeholde og opdatere vores hjemmeside med feedback fra kunder, bureauer og kollegaer

Personlige og faglige kvalifikationer

Vi leder først og fremmest efter en person med den rette attitude, der er klar på at smøge ærmerne op, og som brænder for at ville lære mere om e-commerce og online marketing.

Vi forestiller os, at du enten har bestået HHX eller tilsvarende og kan afholde minimum 1,5 års sabbatår, eller er færdiguddannet inden for marketing eller e-commerce som fx Markedsføringsøkonom eller lign.

Vi forventer, at du er fortrolig med din computer eller Mac. Det er et plus, hvis du har erfaring med Adobe-pakken og CMS/hjemmesidesystemer som WordPress eller tilsvarende.

Derudover forventer vi, at du taler flydende dansk og engelsk, da meget af din hverdag vil foregå på engelsk.

Vigtigst for os er dog, at vi er et godt match.

Hvad kan du forvente af os?

Når du træder ind ad døren hos os, venter der dig et eventyr med spændende opgaver og fantastiske kollegaer, der glæder sig til at tage imod dig. Vi er passionerede omkring det, vi laver, og vi har et mål om at blive europamester inden for vores niche. Vi arbejder professionelt sammen samtidig med, at vi også deltager i festlige og sjove aktiviteter, som vi arrangerer i fællesskab.

Desuden kvitterer vi med:

  • Pensionsordning, sundhedsforsikring, massageordning og den lækreste frokostordning med vores egen madmor
  • Et spændende internationalt og lærerigt arbejdsmiljø, hvor din udvikling og trivsel er i højsædet
  • En lang række sociale arrangementer og events

I Wineandbarrels er gode relationer bærende og alfa omega for, at vi er, hvor vi er i dag. Yderligere information om jobbet kan indhentes hos E-commerce Manager Ulrik på e-mail: utr@wineandbarrels.com.

Send din ansøgning, CV og evt. andre relevante bilag på mail job@wineandbarrels.com, og skriv ”E-commerce assistent” i emnefeltet. Vi indkalder løbende til samtaler. Start hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Relateret Artikel